Catch Your Story

Vad gör att du är där du är idag?

Den här kursen ger dig riktning, trygghet och större klarhet i vad DU har att erbjuda samt verktyg att kommunicera det, från hjärtat.

Vi människor kommer till världen som ett tomt blad – och vi lämnar livet som en fulltecknad bok. Vårt liv är vår berättelse, och vår berättelse är vårt liv. Berättelsen är grundstenen i alla våra förhållanden. Med hjälp av ord kan vi skapa tillit och samhörighet, och genom berättelser kan vi känna igen oss själva i varandras liv.

Berättande har under alla tider varit hjärtat i kommunikation mellan människor. I en bra berättelse möts fakta och känslor vilket skapar sammanhang och förståelse. Genom berättelser blir budskapet mer personligt, känslomässigt och engagerande. Berättelsen skapar förtroende och gemenskap.

Varför är jag den jag är idag? Vad är min story? Din berättelse speglar vem du är och är en viktig del av din personlighet, tillsammans med andra delar, som egenskaper, mål och värderingar.

Hur kan man använda berättelser rent praktiskt? Med hjälp av din berättelse kan du skapa broar till andra och nå dem inte bara med hjärnan men även med hjärtat. Underskatta aldrig kraften i din berättelse!

Vilka händelser i ditt liv har påverkat och format dig? Med hjälp av våra kreativa metoder identifierar vi din berättelse. Genom övningar tillsammans med andra kommer du att få ta del av berättelser som väcker känslor och minnen hos dig, likt historier kring lägerelden.

Hitta kärnan i din berättelse och få verktyg till att:

  • hitta dina stories
  • skapa/forma dina stories
  • organisera ditt “bibliotek” av stories

Idag söker vi bortom flosklerna efter de äkta berättelserna. Vill du hitta din? Vi berättar, lyssnar och skapar tillsammans.

Den här kursen kursen vänder sig till  alla som vill hitta sin berättelse. Dig som vill förmedla vem du är, vad du kan erbjuda och vad som skiljer dig från alla andra, vad som gör att just du är unik och speciell. Då denna kurs ska ge ett hållbart och långsiktigt resultat vill vi säkerställa att du får mycket övning för att kunna tillämpa ditt lärande efter avslutad utbildning. För att underlätta detta arbetar vi i en mindre grupp och har därför ett begränsat antal deltagare på utbildningen.


KURSDATUM 2020:

10 - 11 Oktober
21 - 22 November 

PLATS: Stockholm
TIDER: 09:00 - 17:00
INGÅR: För- och eftermiddagsfika
PRIS: 4.950 kr ex. moms (företag) 4.950 kr ink. moms (privat)
ANMÄLAN: Här nedan anmäler du dig med namn på utbildningen samt utbildningsdatum.

Sagt om kursen

"Det är stressigt och lite småsurt i eftermiddagsrusningen i tunnelbanan en kall januarikväll men jag märker ingenting av det. Jag är varm, glad, fylld av energi och med mobilen i handen spelar jag in mina första stories. Efter två dagar  har jag blivit en storycatcher... catch..catch och livet blir sig aldrig likt igen!Den här kursen har gett mig insikt och förståelse i kraften i berättelsen. Samt ett bra kontaktnät och glädje och inspiration. Jag rekommenderar definitivt kursen. För det är lättare att nå ut med en berättelse än ett CV eller en produkt."

Carola Lassén, Kimi Ora - seek health


"Stort tack för två givande kursdagar! Jag tar med mig massor av stories till min marknadsföring och fler kommer jag hitta nu när jag har verktygen och när jag tar mig tiden att reflektera. Rekommenderar varmt denna utbildning!"

-Sara Kremsl, Keepondeveloping


"Vad den här kursen har gett mig? Min berättelse! Ödmjukhet inför händelser i mitt liv, hur jag formats av dem. Tacksamhet och acceptans. En härlig grupp av deltagare, unika personligheter, tillåtande miljö. Överlag så har kursen betytt mycket för mig, både personligt och för mitt företag, där jag nu är i mitt liv. Stort Tack!Jag rekommenderar den här kursen, för företagare. Den gav mig många insikter och idéer."

Anja Starmi, StarMi Terapi

Kontakta oss

 
Postadress

Alénius & Partners

Box 7818

103 96 Stockholm

 
Mejl
 
Mobil