Kunder och Referenser

KUNDER

TACK för ert förtroende!

NÅGRA AV DEM: Marginalen Bank, Djurönäset Hotell & Konferens, Naturskyddsföreningen, Valmet, Are Stockholm, Scandic Hotels, Sogeti, Hotel Birger Jarl, Sjuttioett Organisationsutveckling AB, Carnegie Fonder, HM, Hotel Kungsträdgården, Stockholm stad, Länsförsäkringar, Fabege, Woolpower AB, Nynäshamns Havsbad, Gränsfors Bruk AB, Svedbro Smide AB, Frentab Entreprenad AB, SBAB, Stockholm Conference City Center – SCCC, Björn Borg AB
TRR, Söderhamns kommun, IKEA, BS Målerientreprenader AB, Bockholmengruppen AB, Kustbevakningen, Siggesta Gård AB, Netatonce AB, Trovisio AB, Sodexo AB, SPG , Affärskraft, Ladda Om, Tretton37, Brasserie Makalös, LifeComp, Trafikverket, Releasy, Region Gävleborg...

REFERENSER

Marianne Hultberg - VD Hotel Birger Jarl

”Jag valde Merjas workshop ”Kommunicera rätt – Frigör dig tid!” därför att ämnet passade bra för mig och vårt ledningsteam. Som chef och ledare är det ofta just tiden, framför allt brist på den, som avgör hur vi kommunicerar med vår omgivning och vilka resultat vi får därefter. Jag tyckte att workshopen var väldigt bra och gav många konkreta och bra verktyg att använda sig av i sin kommunikation med andra.  Merja varvade teori med övningar vilket gjorde att vi direkt kunde praktisera det vi lärt oss. Det blev så tydligt hur det i teambildningssyfte hände något med oss i rummet. Merja som workshopledare är mycket bra, sympatisk"

Rebecca Grajdek - viceVD Bockholmengruppen

”Det coachande ledarskapet i praktiken" - efter att ha gått utbildningen så insåg jag att nyckeln till medarbetarens framgång ligger i att inte bara kommunicera med hens hjärna utan också med hjärtat, att på ett enkelt sätt ställa frågor och lära
känna medarbetaren samtidigt som hen coachas till att hitta sina egna svar/lösningar och på så vis stärka sitt självförtroende.  A
tt med små medel kunna skapa motivation och engagemang hos min medarbetare ger mig både positiv energi och tid att tillsammans blicka framåt!

Det var värdefulla dagar där vi i en mindre grupp varvade teori och praktik - lite nervöst i början, men att få träna själv är bästa sättet att lära sig!  Verktygslådan kommer jag bära med mig livet, ut båda inom arbetslivet & familjelivet!”

Jan-Erik Örtgård - Platschef Valmet AB

’’Efter att Merja hållt sin workshop hos oss fick hon vår ledningsgrupp att öppna sig som aldrig förr  vilket märks av nu i vårt dagliga arbete med en bättre och mer öppen kommunikation samt med ett mer aktivt lyssnande.
Det var en väl använd förmiddag med Merja’’. 

Malin Gustafsson - VD Ladda OM

Hösten 2019 satte jag ett högt företagsmål med att skapa något helt nytt. Jag hade bestämt mig för det,men kände att det kommer bli intensivt, då livet kan bjuda på en del hinder som kommer utifrån. Jag anlitande Merja som min coach/mentor. Målet var att hon skulle hjälpa mig att hålla fokus från distraktioner.  Vi hade ett samtal en gång i veckan, det kändes som "check, rensa, landa och framåt", tydligt! Lika mycket som jag såg fram emot våra samtal, lika mycket energi och "jävlaranamma" hade jag efteråt. Jag släppte på kontrollen, blev tydligare i kommunikationen, både mot Merja, men även privat. När jag var i mål var jag oerhört stolt över mig själv, och så var jag väldigt glad över att ha haft Merja vid min sida, jag vet inte om jag klarat det utan henne! 

Merja är bäst! Jag brukar säga det till henne, jag menar det innerligt och jag ska förklara varför. Känslan från start är att hon är där för mig. Det riktigt känns och det är också därför jag vågade vara mig själv, vågade lyfta saker jag brukar hålla inne med, enormt förtroendeingivande. Jag ville inte bara ha henne som coach utan även som mentor och hon gick  aldrig in och tyckte en massa, istället gav hon olika vinklingar där jag ändå på något sätt kunde se och känna vad som passade bäst för mig. Det är väldigt lätt för mig att rekommendera Merja. Till dig som vill må bra, må bättre och utvecklas. Ta hjälp av Merja, du kommer INTE att ångra dig!

Kontakta oss

 
Postadress

Alénius & Partners

Box 7818

103 96 Stockholm

 
Mejl
 
Mobil