Utbildning

Det coachande ledarskapet i praktiken

HÖSTEN 2019:
11-12 december + 15-16 januari 2020

VÅREN 2020:
5-6 februari + 4-5 mars 2020

Vad händer om du slutar tänka åt dina medarbetare? Skapa din plattform för effektivt ledarskap för dig själv och dina medarbetare. Utveckla ditt chefs- och ledarskap med ett coachande förhållningssätt och därigenom ditt sätt att kommunicera. Vad innebär det att vara tillitsfull och lyhörd? Hur kombinerar du dina olika roller chef, ledare och coach i ditt ledarskap?

Du får verktyg som kommer att leda till ökad motivation, engagemang och självständiga medarbetare som tar ansvar. Du kommer att frigöra din tid vilket leder till effektivare och snabbare beslut.

Det här är en utbildning för dig som vill utveckla ditt ledarskap och företag till nästa nivå. Jag är säker på att du är en bra, tydlig chef och inspirerande ledare men som också vill mer: Att växa och få en djupare insikt i ditt ledarskap idag och vad du skulle kunna göra för att nå resultat snabbare tillsammans med ditt team imorgon.

Teori varvas med många praktiska övningar baserade på deltagarnas verklighet.

Vill du nå dina mål och önskade resultat snabbare? Då är denna utbildning för dig! Läs mer här.

Hjärnkoll som ledare

21-22 januari 2020

Tror du att den bästa ledaren är den som har järnkoll på sin organisation? Som kan och vet “allt”? Modern forskning på ledarskap säger entydigt nej. Däremot den som har koll på hur den egna hjärnan fungerar och hur man kan få medarbetarnas hjärnor att vara smartare och engagerade tillsammans, har järnkoll.

Det framgångsrika ledarskapet är ett coachande ledarskap som handlar om att skapa tillit med empati/medkänsla och lyhördhet men också tydlighet och mod.

Lär dig mer om senaste hjärn -och ledarskapsforskningen och vilka verktyg som en modern ledare kan använda. Varför det är så viktigt och hur man gör i praktiken. Läs mer här.

Catch your story -marknadsföring med din story

11-12 mars 2020

Vi människor kommer till världen som ett tomt blad – och vi lämnar livet som en fulltecknad bok. Vårt liv är vår berättelse, och vår berättelse är vårt liv. Berättelsen är grundstenen i våra förhållanden. Med hjälp av ord kan vi skapa tillit och samhörighet, och genom berättelser kan vi känna igen oss själva i varandras liv.

Berättande har under alla tider varit hjärtat i kommunikation mellan människor. I en bra berättelse möts fakta och känslor vilket skapar sammanhang och förståelse. Genom berättelser blir budskapet mer personligt, känslomässigt och engagerande. Berättelsen skapar förtroende och gemenskap.

Hur kan man använda berättelser rent praktiskt? Med hjälp av din berättelse kan du hjälpa andra. Skapa broar och nå dina klienter inte bara med hjärnan men även med hjärtat. Underskatta aldrig kraften i din berättelse!

Varför är jag den jag är idag? Hur blev jag till? Vad är min story? Din berättelse speglar vem du är och är en viktig del av din personlighet, tillsammans med andra delar, som egenskaper, mål och värderingar.

Vilka händelser i ditt liv har påverkat och format dig? Med hjälp av kreativa metoder identifierar vi din berättelse. Genom övningar tillsammans med andra kommer du att få ta del av berättelser som väcker känslor och minnen hos dig, likt historier kring lägerelden.

Hitta kärnan i din berättelse och paketera den så att den får vingar. Få verktygen till att:

o marknadsföra ditt företag
o hitta din presentation
o landa i det perfekta jobbet

Idag söker vi bortom flosklerna efter de äkta berättelserna. Vill du hitta din?
Vi berättar, lyssnar och skapar tillsammans. Läs mer här.

Var social och dela!