CATCH YOUR STORY-
marknadsför dig med dina stories

VARFÖR STORIES?

Berättande har under alla tider varit hjärtat i kommunikationen mellan människor. I en bra berättelse möts fakta och känslor, vilket skapar sammanhang och förståelse. Med hjälp av våra berättelser skapar vi tillit och samhörighet. Vi kan även känna igen oss själva i andras stories.
Kursen handlar om att hitta de händelser eller situationer som har påverkat dig och format dig till den du är idag, vad du står för och vad som är viktigt för dig OCH hur du kan använda dig av dessa STORIES i din kommunikation.  Genom berättelser blir ditt budskap mer personligt, känslomässigt och engagerande.
"Ett CV visar på VAD du gör, men dina stories berättar VARFÖR du gör det, och det är det som fängslar."

Dina berättelser speglar vem du är och är en viktig del av din personlighet, tillsammans med andra delar, som egenskaper, mål och värderingar. Varför är jag den jag är idag? Vilka är mina stories?  Idag söker vi bortom flosklerna efter de äkta berättelserna. Med dina stories marknadsför du dig själv eller ditt varumärke mer naturligt och slipper "inövade" pitcher. Det är de äkta berättelserna som berör. - Underskatta inte kraften i dina berättelser!
 Hur kan man använda berättelser rent praktiskt? Med hjälp av din berättelse kan du bygga broar till andra och nå dem inte bara med hjärnan utan även med hjärtat. Underskatta inte kraften i din berättelse!

Vilka händelser i ditt liv har påverkat och format dig? Med hjälp av våra kreativa metoder identifierar vi dina berättelser. Genom övningar tillsammans med andra kommer du att få ta del av berättelser som väcker känslor och minnen hos dig, likt historier kring lägerelden.

 UNDER KURSEN GÅR VI IGENOM TRE STEG:

  • STORYCATCHING - hitta dina stories
  • STORYBIBLIOTEKET - organisera ditt "bibliotek" av stories
  • STORYTELLING - skapa/forma dina stories

MÅLET med den här kursen är att du ska HITTA dina stories, vilka speglar dig, ger en större klarhet i ditt VARFÖR, vad DU har att erbjuda och verktyg och träning i att KOMMUNICERA dina stories för att använda dig av i olika situationer, såväl yrkesmässigt som privat.

FÖR VEM: Den här kursen vänder sig till dig som vill attrahera och skapa engagemang hos andra. Du som vill stärka din personliga marknadsföring och ditt varumärke. Du som vill förmedla vem du är, vad du kan erbjuda och vad som skiljer dig från alla andra, vad som gör dig unik och speciell.  

Då denna kurs ska ge ett hållbart och långsiktigt resultat vill vi säkerställa att du får mycket övning och har därför valt att arbeta i en mindre grupp. Därav finns ett begränsat antal platser till kursen. 

Vi har valt att ställa in våra IRL utbildningar under våren 2021. Inom kort kommer vi att lägga ut information om vår online utbildning. Håll utkik!
Kontakta oss om interna upplägg , kurser , workshops eller webinar.
INTERN UTBILDNING: Kontakta oss här nedan!

SAGT OM KURSEN

"Det är stressigt och lite småsurt i eftermiddagsrusningen i tunnelbanan en kall januarikväll men jag märker ingenting av det. Jag är varm, glad, fylld av energi och med mobilen i handen spelar jag in mina första stories. Efter två dagar  har jag blivit en storycatcher... catch..catch och livet blir sig aldrig likt igen!Den här kursen har gett mig insikt och förståelse i kraften i berättelsen. Samt ett bra kontaktnät och glädje och inspiration. Jag rekommenderar definitivt kursen. För det är lättare att nå ut med en berättelse än ett CV eller en produkt."

Carola Lassén, Kimi Ora - seek health


"Stort tack för två givande kursdagar! Jag tar med mig massor av stories till min marknadsföring och fler kommer jag hitta nu när jag har verktygen och när jag tar mig tiden att reflektera. Rekommenderar varmt denna utbildning!"

-Sara Kremsl, Keepondeveloping


"Vad den här kursen har gett mig? Min berättelse! Ödmjukhet inför händelser i mitt liv, hur jag formats av dem. Tacksamhet och acceptans. En härlig grupp av deltagare, unika personligheter, tillåtande miljö. Överlag så har kursen betytt mycket för mig, både personligt och för mitt företag, där jag nu är i mitt liv. Stort Tack!Jag rekommenderar den här kursen, för företagare. Den gav mig många insikter och idéer."

-Anja Starmi, StarMi Terapi

Kontakta oss

 
Postadress

Alénius & Partners

Box 7818

103 96 Stockholm

 
Mejl
 
Mobil