PARTNERS

VÅR GÅRD SALTSJÖBADEN

Vill du boka in en konferens på Vår Gård där vi är en del av deras Community. Vilket innebär att du kan ta del av inspirerande föreläsningar, nätverksträffar och event som skapar möjlighet till samverkan och utveckling. Tillsammans med olika samarbetspartners hjälper Vår Gård grupper, individer och företag att skapa hållbara framgångsrika verksamheter genom moderna metoder och forskning som alla bygger på ett holistiskt synsätt. Ett samskapande som tar ledarskap, välmående och kommunikation till en ny nivå. I samband med en konferens eller ett event har du möjligheten att boka en inspirationsföreläsning eller en workshop tillsammans med oss på Alénius & Partners. 

HENNiNGSONS

Allt vårt tryckmaterial i papper samt roll-ups beställs från Pers systerdotter i Borlänge. År 1947 startade Henningsons Tryckeri, de är ett komplett  grafiskt center med hela produktionskedjan under samma tak. Där är inget jobb för litet och få är för stora. 

VI GILLAR OCKSÅ

Hotel Kungsträdgården, Siggesta Gård, Djurönäset Konferens & Hotel, Sveavägen 20 och vår försäkringsguru Christer samt vår kompetenta revisor Göran. Framför allt gillar vi alla som gillar oss! 

VAD SÄGER DU?

Blir du nyfiken på oss? Det finns bara möjligheter inför framtiden.

Kontakta oss

 
Postadress

Alénius & Partners

Box 7818

103 96 Stockholm

 
Mejl
 
Mobil